Amazon.com Widgets

  ספרים חדשים - אתר טקסט    ⚞  שנת 2010  ⚟

 | 2019 | 2018 | 2017 | 2016 | 2015 | 2014 | 2013 | 2012 | 2011 | שנת 2010 | 2009 | 2008 | 2007 | 2006 | 2005 | 

|  אוגוסט 2019 |  יולי 2019 |  יוני 2019 |  מאי 2019 |  אפריל 2019 |  מרץ 2019 |  פברואר 2019 |  ינואר 2019  |  דצמבר 2018 |  נובמבר 2018  |  אוקטובר 2018 |  ספטמבר 2018 |

» ספרים בינואר 2011
» ספרים בדצמבר 2010
» ספרים בנובמבר 2010
» ספרים באוקטובר 2010
» ספרים בספטמבר 2010
» ספרים באוגוסט 2010
» ספרים ביולי 2010
» ספרים ביוני 2010
» ספרים במאי 2010
» ספרים באפריל 2010
» ספרים במרץ 2010
» ספרים בפברואר 2010
» ספרים בינואר 2010
» ספרים בדצמבר 2009
» ספרים בינואר 2011
» ספרים בדצמבר 2010
» ספרים בנובמבר 2010
» ספרים באוקטובר 2010
» ספרים בספטמבר 2010
» ספרים באוגוסט 2010
» ספרים ביולי 2010
» ספרים ביוני 2010
» ספרים במאי 2010
» ספרים באפריל 2010
» ספרים במרץ 2010
» ספרים בפברואר 2010
» ספרים בינואר 2010
» ספרים בדצמבר 2009
» ספרים בינואר 2011
» ספרים בדצמבר 2010
» ספרים בנובמבר 2010
» ספרים באוקטובר 2010
» ספרים בספטמבר 2010
» ספרים באוגוסט 2010
» ספרים ביולי 2010
» ספרים ביוני 2010
» ספרים במאי 2010
» ספרים באפריל 2010
» ספרים במרץ 2010
» ספרים בפברואר 2010
» ספרים בינואר 2010
» ספרים בדצמבר 2009
» ספרים בינואר 2011
» ספרים בדצמבר 2010
» ספרים בנובמבר 2010
» ספרים באוקטובר 2010
» ספרים בספטמבר 2010
» ספרים באוגוסט 2010
» ספרים ביולי 2010
» ספרים ביוני 2010
» ספרים במאי 2010
» ספרים באפריל 2010
» ספרים במרץ 2010
» ספרים בפברואר 2010
» ספרים בינואר 2010
» ספרים בדצמבר 2009
» ספרים בינואר 2011
» ספרים בדצמבר 2010
» ספרים בנובמבר 2010
» ספרים באוקטובר 2010
» ספרים בספטמבר 2010
» ספרים באוגוסט 2010
» ספרים ביולי 2010
» ספרים ביוני 2010
» ספרים במאי 2010
» ספרים באפריל 2010
» ספרים במרץ 2010
» ספרים בפברואר 2010
» ספרים בינואר 2010
» ספרים בדצמבר 2009
» ספרים בינואר 2011
» ספרים בדצמבר 2010
» ספרים בנובמבר 2010
» ספרים באוקטובר 2010
» ספרים בספטמבר 2010
» ספרים באוגוסט 2010
» ספרים ביולי 2010
» ספרים ביוני 2010
» ספרים במאי 2010
» ספרים באפריל 2010
» ספרים במרץ 2010
» ספרים בפברואר 2010
» ספרים בינואר 2010
» ספרים בדצמבר 2009
» ספרים בינואר 2011
» ספרים בדצמבר 2010
» ספרים בנובמבר 2010
» ספרים באוקטובר 2010
» ספרים בספטמבר 2010
» ספרים באוגוסט 2010
» ספרים ביולי 2010
» ספרים ביוני 2010
» ספרים במאי 2010
» ספרים באפריל 2010
» ספרים במרץ 2010
» ספרים בפברואר 2010
» ספרים בינואר 2010
» ספרים בדצמבר 2009
» ספרים בינואר 2011
» ספרים בדצמבר 2010
» ספרים בנובמבר 2010
» ספרים באוקטובר 2010
» ספרים בספטמבר 2010
» ספרים באוגוסט 2010
» ספרים ביולי 2010
» ספרים ביוני 2010
» ספרים במאי 2010
» ספרים באפריל 2010
» ספרים במרץ 2010
» ספרים בפברואר 2010
» ספרים בינואר 2010
» ספרים בדצמבר 2009
» ספרים בינואר 2011
» ספרים בדצמבר 2010
» ספרים בנובמבר 2010
» ספרים באוקטובר 2010
» ספרים בספטמבר 2010
» ספרים באוגוסט 2010
» ספרים ביולי 2010
» ספרים ביוני 2010
» ספרים במאי 2010
» ספרים באפריל 2010
» ספרים במרץ 2010
» ספרים בפברואר 2010
» ספרים בינואר 2010
» ספרים בדצמבר 2009
» ספרים בינואר 2011
» ספרים בדצמבר 2010
» ספרים בנובמבר 2010
» ספרים באוקטובר 2010
» ספרים בספטמבר 2010
» ספרים באוגוסט 2010
» ספרים ביולי 2010
» ספרים ביוני 2010
» ספרים במאי 2010
» ספרים באפריל 2010
» ספרים במרץ 2010
» ספרים בפברואר 2010
» ספרים בינואר 2010
» ספרים בדצמבר 2009
» ספרים בינואר 2011
» ספרים בדצמבר 2010
» ספרים בנובמבר 2010
» ספרים באוקטובר 2010
» ספרים בספטמבר 2010
» ספרים באוגוסט 2010
» ספרים ביולי 2010
» ספרים ביוני 2010
» ספרים במאי 2010
» ספרים באפריל 2010
» ספרים במרץ 2010
» ספרים בפברואר 2010
» ספרים בינואר 2010
» ספרים בדצמבר 2009
» פרויקט נחום גוטמן
» ספרים בינואר 2011
» ספרים בדצמבר 2010
» ספרים בנובמבר 2010
» ספרים באוקטובר 2010
» ספרים בספטמבר 2010
» ספרים באוגוסט 2010
» ספרים ביולי 2010
» ספרים ביוני 2010
» ספרים במאי 2010
» ספרים באפריל 2010
» ספרים במרץ 2010
» ספרים בפברואר 2010
» ספרים בינואר 2010
» ספרים בדצמבר 2009
» ספרים בינואר 2011
» ספרים בדצמבר 2010
» ספרים בנובמבר 2010
» ספרים באוקטובר 2010
» ספרים בספטמבר 2010
» ספרים באוגוסט 2010
» ספרים ביולי 2010
» ספרים ביוני 2010
» ספרים במאי 2010
» ספרים באפריל 2010
» ספרים במרץ 2010
» ספרים בפברואר 2010
» ספרים בינואר 2010
» ספרים בדצמבר 2009
» ספרים בינואר 2011
» ספרים בדצמבר 2010
» ספרים בנובמבר 2010
» ספרים באוקטובר 2010
» ספרים בספטמבר 2010
» ספרים באוגוסט 2010
» ספרים ביולי 2010
» ספרים ביוני 2010
» ספרים במאי 2010
» ספרים באפריל 2010
» ספרים במרץ 2010
» ספרים בפברואר 2010
» ספרים בינואר 2010
» ספרים בדצמבר 2009

גודל אות רגילגודל אות גדול יותרגודל אות גדול מאוד

| כולם | ספרים בחודשים |
| אודות טקסט | יצירת קשר |
פרטיות בטקסט

ספרים חדשים בפורמט RSS


» טקסט  » פנאי ואוכל  » ספרים חדשים בינואר 2010       חזור

בני ואבי מבשלים
מאת: בני סיידא אבי ביטון

ההוצאה:

מודן

בני סיידא והשף אבי ביטון חברו יחד לספר מלהיב ומרהיב, מוקפד וברור, עם מתכונים מפתיעים וקלי הכנה, שעשויים ממוצרים נגישים ומוכרים - ספר אשר כולו אהבה לאוכל, למטבח ולסועדים.

בספר שלפניכם תמצאו מנות שיש בהן קריצה למשהו מיוחד ולא שגרתי - ואת כולן אפשר להכין בקלות: נישנושים, מנות ראשונות, מנות עיקריות, תוספות וקינוחים. אוכל פשוט ומתוחכם, אוכל טעים ומאתגר, עם חומרי גלם שיש בכל בית. מנות שמכינים תוך דקות עם מצרכים ספורים, ומנות מושקעות יותר - אלה ואלה קוצרים תשואות עם הסועדים.

בני סיידא הוא מחבר רבי-המכר קופסת העוגיות שלי, הכל בסיר אחד, על הדקה - מתכונים קלים להכנה, הכל מחזה עוף ועוד. אבי ביטון הוא שף ובעלים של מסעדת "אדורה" בתל-אביב. הספר הזה הוא תולדה של המפגש המיוחד בין שניהם.

בני ואבי מבשלים
שתפו אותי

בני ואבי מבשלים מאת בני סיידא ואבי ביטון בהוצאת מודן, עריכה קולינרית: ליה שומרון, עיצוב: דוד חליבה, צילומים: דני ויינר, סטיילינג: דיאנה לינדר, כריכה קשה, 228 עמודים.

"אין שמחה אלא בבשר ויין" (דברי חז"ל) | בני סיידא
מטבח של מסעדה שונה במהותו ממטבח של בית. במטבח של מסעדה מכינים מנות מורכבות מפריטים רבים, הנמצאים במסעדה דרך קבע, כמו: ציר טלה, ציר דגים, רטבים על בסיס חמאה ושמנת, בשרים מובחרים כמו נתח הקצבים, שקדי עגל, אוכף טלה ודגים טריים שבטריים שנידוגו אך הבוקר, מבחר ירקות ופירות אקזוטיים, מגוון עלים ועשבי תיבול, יינות מובחרים, שמנים שונים, שוקולד בלגי וצרפתי, קקאו הולנדי, מקלות וניל משובחים מזנזיבר ועוד כהנה וכהנה. חלק מהמוצרים האלה נמצאים גם במטבח הביתי, אבל יש טרחה מסוימת להשיגם באיכות ובטריות המתבקשות. ועם זאת - אפשר להכין בבית מנות של מסעדה בקלות וללא טרחה.

אכלתי במסעדת 'אדורה' אין ספור פעמים, ולאחר שהכרתי את שף המסעדה והבעלים אבי ביטון, התאהבתי בה ובעושים במלאכה, ולמדתי מה פירוש הדבר להכין במטבח מסעדה קטן יחסית מנות מורכבות לעשרות סועדים ביום. הייתי שם בשעות לחץ וגם בשעות של רוגע, שבהן מתכננים את המהלכים הבאים.

הפנייה לכתוב ספר משותף באה מאבי, והרעיון להפוך מנות מורכבות לפשוטות יותר, שאפשר להכין במטבח הביתי, בשילוב אוכל ביתי לא שגרתי אך קל להכנה, היה של שנינו. התחלנו לעבוד יחד וללמוד זה את זה וזה מזה, כל אחד בתחומו ומתוך ראיית עולמו. חוויות העשייה והיצירה המשותפת היו רבות.

התלבטתי יחד עם אבי על מנות חדשות המתאימות להיכנס לספר, שאפשר להכין במטבח הביתי. שילבנו מנות ביתיות עם קריצה למשהו מיוחד ולא שגרתי. מנות מורכבות ומתוחכמות הפכו למנות שאפשר להכין בקלות. אהבתי את האוכל הפשוט אך ה"מתוחכם", אוכל טעים ומאתגר עם חומרי הגלם שיש בכל בית, ההופכים למשהו אחר במטבח המסעדה - עם הרבה תושייה ושמץ של גאונות - והתוצאה הסופית מופיעה בספר זה. היה לי עונג רב להכיר את השף אבי ביטון, איש עניו וצנוע, יצירתי, אוהב את עבודתו עד טירוף, חי את המקצוע ורואה בו דרך חיים. ואתם, קוראינו היקרים, אני בטוח שתיהנו משיטוט בין דפי הספר, תמצאו את המתכונים שתרצו לנסות או לשחזר, ואני מקווה שתכתימו אותו בהרבה כתמים של טעם וצבע.

חלומות לפעמים מתגשמים | אבי ביטון, מסעדת אדורה
אני זוכר שבמשכורת הראשונה או השנייה שלי כטבח, עשיתי מנוי לאחד מעיתוני האוכל המובילים באותה תקופה, זה היה לפני 15 שנה בערך. ראיתי את המתכונים והכתבות של השפים הצעירים כמו איתמר דוידוב ממסעדת 'פיטנגו' או צחי בוקששתר מ'התרווד הוורוד', וקינאתי בהם. אך בסתר ליבי ידעתי שיום אחד גם אני אהיה שם עם מתכון משלי או עם כתבת אוכל מעניינת, וחלמתי על מסעדה משלי, על אנשים שיאכלו את המאכלים שאני אכין או שיכינו את המתכונים שלי - כל אלה היו חלומות שהתגשמו.

עם השנים עברתי תחנות רבות שהיוו אבן דרך למה שאני עושה היום. בשנת 2005, כשאני בן 24, פתחתי את מסעדת 'אדורה' התל־אביבית יחד עם שותפַי דורון והילה. מאז חלפו חמש שנים של עבודה קשה, יצירתית, תובענית אבל מהנה ומלאת סיפוק, ותפריטים רבים ומגוונים השתנו במהלך השנים עם הופעתם של חומרי גלם חדשים. במסעדה האכלנו אלפי לקוחות, שהפכו עם הזמן ללקוחות קבועים, ועתה הגיע תורו של חלום נוסף שמתגשם בימים אלה - לכתוב ספר בישול שיכלול את המתכונים של 'אדורה' ומתכונים נוספים המתאימים למטבח הביתי.

החלטתי לפנות לבני סיידא, מי שנחשב לפורה ולמצליח ביותר מבין כותבי ספרי הבישול, כשמאחוריו למעלה מ-45 ספרים. כאשר התקשרתי אליו והצעתי לו לכתוב ספר משותף, הוא לא נתן לי לחכות יותר מדקה והסכים.

העבודה עם בני היתה מרתקת. אם חשבתי שהעבודה המשותפת תיתקל בקשיים, בקצת אגו מנופח ובהרבה ביקורת, גיליתי עד מהרה שטעיתי בגדול. פגשתי אדם צנוע, מקצועי, קפדן (לפעמים קצת יותר מדי) שאינו מוותר בקלות, והכי חשוב - אוהב את מה שהוא עושה. תמיד הוא יודע לתת את הטוויסט של המנה בזמן ובמקום הנכון.

אז זהו, חברים, אני מקווה שתיהנו מהספר ותספרו לי מאילו מתכונים נהניתם ומה אהבתם, ותמיד תזכרו שאפשר לחרוג מעט מהכתוב להכניס את הטעם האישי שלכם לתבשיל - זה מותר ואף רצוי.

מה בספר | רשימת המתכונים

נישנושים
+ לחמניות פיקנטיות מוגשות עם מטבלים מפתים
+ ממרח עגבניות מיובשות
+ ממרח ארטישוק ושמן זית
+ קונפי שום
+ בְּרוּסְקֶטה פלפלים קלויים וגבינות צאן
+ עוגיות גבינות צאן, אגוזי מלך וזיתים
+ קרם פלפלים, קרם חצילים וקרם גבינות מוגשים בכוסות לצד קרואסון מלוח
+ כריך קרואסון עם ביצה מקושקשת, סלמון מעושן וביצי סלמון
+ כריך קרואסון עם סלט עוף ואבוקדו
+ בְּריק טוניסאי ממולא בביצה, חצילים וגבינת פטה על רוטב יוגורט בלקני
+ סופגניות תפוחי־אדמה ופרמזן מוגשות עם טפנד זיתים ואיולי
+ ספינג' ממולא בגבינת עיזים לצד סלט עגבניות קטן
+ סלט מוצרלה, רוקט וצנוברים
+ סלט חריף של עגבניות ומוצרלה
+ סלט מטיאס ואבוקדו ברוטב חרדל ושמנת מוגש עם באגט טרי
+ סלט טבולה עם חמוציות, זרשק ורימונים
+ כרובית מטוגנת בטמפורה ברוטב פסטו ולימון כבוש
+ ליצ'י ממולאים בגבינת רוקפור, אבוקדו ואגוזי מלך
+ תאנים חמות עם גבינת סנט מור, אגוזים ובלסמי מצומצם
+ פרנץ' טוסט במילוי מוצרלה, עגבניות וריחן
+ פריטטה עם ירקות וגבינות איטלקיות לצד פוקצ'ה חמה
+ פריטטה של עשבי תיבול וגבינת פרומעז
+ פַּסְטִייָה עם גבינת פטה, עגבניות ותרד
+ אגרול ממולא עוף ופירות מיובשים
+ כדורי בשר וצנוברים על סלט משווייה מרוקאי
+ כדורי עוף אסייתיים בפַּנְקוֹ

מנות ראשונות
+ סלט ירוקים, תאנים ורימונים עם גבינה כחולה ורוטב פסיפלורה
+ סלט דלעת כבושה, אגוזים, גבינת פרמזן ועלי רוקט
+ אגסים אפויים ממולאים גבינות, שקדים ואגוזים
+ קפוצ'ינו פטריות ושמנת לצד מקל בצק עלים ופרמזן
+ הטרילוגיה שלי - ארטישוק, אספרגוס ושמפיניון בחמאת לימון
+ סלק צלוי לצד גבינה כחולה וגבינת עיזים ברוטב בלסמי מצומצם
+ מגדל קַפְּרֶזֶה חם
+ פלאפל פטריות וגבינת פרמזן לצד סלט ירקות ונבטי חמנייה
+ קישואים עגולים ממולאים בבשר טלה ובורגול מוגשים עם טחינה ירוקה
+ קרפצ'ו בקר בנגיעות טחינה, עגבניות וזעתר
+ מֶסַבָּחָה חציל קלוי וראגו עגל
+ סלט תפוחי־אדמה זעירים, ברבוניות ורוטב איולי
+ סביצ'ה ים־תיכוני ברוטב טחינה ויוגורט
+ טונה אדומה ברוטב קרמל ושאלוט
+ סשימי מוסר על סלט עדשים לימוני
+ סלמון מעושן ממולא גבינת־שמנת מוגש על לביבות תפוחי־אדמה
+ ביסק דגים בשמנת
+ צמד ברבוניות ממולאות עטופות בבצק עלים מוגשות עם רוטב שמנת ועגבניות שרי
+ גספצ'ו עגבניות וחציל קלוי
+ מרק כתומים עם מיץ תפוזים וקציפת ג'ינג'ר
+ מרק קרם כרישה וארטישוק ירושלמי עם טוסט גבינת קממבר
+ לביבות דגים ושמנת על צזיקי יווני
+ קרמבל דגים וגבינת עיזים
+ מוסקה צמחונית עם גבינות לצד ממרח פסטו
+ עוגת חצילים ופלפלים קלויים במלית גבינות צאן, מוגשת עם קציפת חציל קלוי
+ טארט ארטישוק וגבינות
+ טארט כרישה בקרם שמנת וגבינות
+ צרורות בצק עלים ממולאים אנטיפסטי וגבינות צאן ברוטב שמנת ועשבי תיבול
+ צרורות בצק עלים ממולאים כבד ופטריות ברוטב מצומצם של יין מרסלה
+ כבדי עוף בבלסמי מצומצם ותאנים מיובשות
+ בקלאווה כבדים ופיסטוקים

מנות עיקריות
+ ניוקי בקרמל פורצ'יני
+ פטוצ'יני עם אנשובי, צלפים ופירורי לחם זהובים
+ פפרדלה עם ראגו עגל־חלב, ירקות שורש ויין לבן
+ פילה דניס על רביולי גבינות, חמאת עגבניות ואספרגוס
+ תבשיל מהיר של עוף, חלב־קוקוס וחצילים
+ פילה פרגית בערק ועשבי תיבול
+ פילה פרגית צלוי על תבשיל חצילים איטלקי ושעועית לבנה
+ פרגיות בהל וקפה טורקי
+ פילה פרגית צלוי עם חומץ בלסמי ועגבניות מיובשות
+ חזה עוף עטוף חזה אווז מעושן, על כרובית אפויה וסלט עגבניות שרי מפולפל
+ צלי עוף עם פטריות, תפוחי־אדמה ויין לבן
+ עוף צלוי בשלמותו בבושם לימונים
+ כרעיים עם שלל פטריות ושמפניה
+ עוף צלוי על בקבוק בירה
+ כדורי עוף ברוטב עגבניות מיובשות, תרד וזיתי תסוס
+ כבדי עוף בתרד, כמון ולימון
+ קונפי חזה אווז ומרקחת תותים
+ קדירת עוף בערמונים וירקות שורש
+ שיפוד אנטריקוט במרינדה טוסקנית על סלט ארטישוק ופול ירוק
+ אסאדו ביתי של שפונדרה ברוטב סילאן, רוזמרין וזרעי חרדל
+ צלי עגל־חלב ביין מוסקטו, משמשים מיובשים ופיסטוק חלבי
+ פילה בקר ברוטב ערמונים וציר בקר
+ פרוסות רוסטביף דקיקות עם לביבות תפוחי־אדמה ובצל ירוק
+ צלי עגל־חלב עם שלל פטריות, בשר מעושן ושמפניה
+ תבשיל טלה, בצלצלים, זיתי קלמטה ויין אדום
+ פאהיטס של שייטל עם גוואקמולה
+ פילה בקר צלוי בשלמותו עם בצלצלי שאלוט מקורמלים ביין מרסלה
+ קדירת טלה, פטריות ויין אדום
+ אוסובוקו עגל ב"ראס אל־חנות"
+ תבשיל קדירה של בשר עגל וארטישוק ירושלמי
+ קסולה - תבשיל קדירה צרפתי של בשרים ושעועית לבנה
+ קציצות עגל מטוגנות בסלסה של פלפלים קלויים
+ קציצות טלה על תבשיל עדשים שחורות, ירקות שורש ויין אדום
+ קציצות טלה וצנוברים על דואט חצילים: חציל קלוי בשמן זית ותבשיל חצילים מרוקאי
+ קבב דגים על עלי מנגולד ברוטב יוגורט כבשים וגרגירי חומוס
+ פילה סלמון בתנור עם קרם שמנת ואספרגוס
+ רוסטפיש של סלמון טרי
+ פילה דניס על ריזוטו פטריות עם שמנת ופרמזן
+ פילה בורי על זעלוק חצילים בקרם יוגורט וצנוברים
+ פילה סלמון ממולא גבינת עיזים ותבשיל עגבניות ותרד עם קרם שמפניה וחרדל
+ שניצל סלמון עם איולי זיתים שחורים
+ פילה דג ברוטב פרג

תוספות
+ בטטות צלויות בקליפתן מוגשות עם טחינה וסילאן
+ פרחי כרובית בחמאת אגוזים ותימין
+ אצבעות זוקיני עם סלרי, בצל אדום ולימון
+ ירקות שורש צלויים בשמן זית, עלי זעתר ולימון
+ צלי ארטישוק ירושלמי בכמון ופפריקה
+ אפונה סינית מוקפצת בשום, ג'ינג'ר וסויה
+ נזיד פטריות ועדשים שחורות עם יין אדום
+ קונפי עגבניות וזיתי תסוס
+ פילאף אורז, גזר ומשמשים מיובשים עם זעפרן וצנוברים
+ כרוב מושחם בשומן אווז וחזה אווז מעושן
+ פירה נימוח עם שדרוגים מגוונים

קינוחים
+ סלט אגסים, ליצ'י וג'ינג'ר מסוכר עם סורבה פירות טרופיים
+ פירות יער ברוטב וניל ותאנים בקרמל
+ משמשים מיובשים ופילה תפוזים ברוטב דבש וקינמון מוגשים בקיימאק
+ מוס לימון ושערות חלבה
+ תות־שדה בקצפת ונשיקות מרנג מוגשים עם רוטב תותים וליקר קסיס
+ קרמבל חבושים, אגסים ותפוחים וקליפות תפוז מסוכרות
+ קרמבל בננות ופקאן מסוכר לצד גלידת וניל ושקדים קלויים
+ בריק שוקולד ובננות מקורמלות
+ טרטופו ברוטב וניל
+ פלאפל שוקולד
+ פאדג' שוקולד עם כדורי פררו רושה וערמונים בגנאש שוקולד
+ מוס ערמונים ושוקולד לבן עם קראנץ' שוקולד מריר
+ מוס מסקרפונה עם שוקולד מקופלת וליקר גראן מרניה
+ שכבות מוס שוקולד מריר ולבן עם פקאן מסוכר, שוקולד מקופלת ופירות
+ גלידת קוקוס בגנאש שוקולד וסיגר פיצוחים
+ טארט תפוחים חם על רוטב וניל לצד גלידת ויסקי
+ בבקה במילוי תפוחים
+ עוגת שמרים איטלקית במילוי ריקוטה וצימוקים
+ מרק רוזטה עם סורבה מלון
+ כדורי ריקוטה בקראנץ' עוגיות חמאה ומרק תותים

© כל הזכויות שמורות למודן הוצאה לאור

בני ואבי מבשלים - בני סיידא אבי ביטון


לראש העמוד

מומלצים: ספרים | כתב עת ספרים | עולם חדש | רמקולים | זכות הילד לכבוד
| סמיוטיקה | מטר | רמות | Tom | דלילה | גד ויספלד | מיקרוטופינג

ספרים חדשים באוגוסט 2019:
אולטימטום, אי אפשר לברוח מהשמש, אלוהים אתה שם? זאת מרגרט, אמש, לילה אחרון, בין המולדות, במקום גרניום, גיא בן הינום, גשם חייב לרדת, דוניא, האוויר שאת נושמת, האיש שלא שרף את קפקא, האישה שלא הייתה, האלמנה השחורה, הזנה רעילה, הכד השחור: רומן משפחתי, הכלה מאיסטנבול, המיסה של האתאיסט, המשהו הזה, הסבך, השועלים של שמשון, וינה 1900 , חוק 5 השניות, חיים לנצח, יפים כמו שהיינו, לֻזוּמִּיַאת: התחייבויות וחובות מופרים, לא העזנו לדעת, לאהוב מחדש, לקראת אוטוביוגרפיה מינורית, מבוסס על סיפור אמיתי, מסע דילוגים, מרלנה, נהר הקרח, נשים ללא גברים, סודות, סוכרי יוסי - אמזלג, סטארט אפ, סער ופרץ, ספר געגועים, עגלות , עוד לילה אחד, עינה של האורקל, על מקום הימצאה, עצי לבנה ומסילות ברזל, פול אוסטר 4321, פיצות,איקאה ודילמת האיש השמן, ציפור בעיר קדושה, רומן, רשימת המוזמנים, שמיים שאין להם חוף.

ספרים חדשים

סמיוטיקה - בניית אתרים, עיצוב אתרים